Főoldal

Üdvözöljük a Kanadai-Magyar Kereskedelmi Kamaránál!

A Kamara szervezete azon dolgozik, hogy Kanada és Magyarország közötti kapcsolatokat tovább mélyítse és kiszélesítse, különös tekintettel az üzleti növekedés, fejlődés és humán kapcsolatrendszer terén.

Szervezetünk több, mint 20 éves fennállása alatt mind a Magyarországon működő kanadai, mind a magyar vállalkozásokat segítette, valamint az olyan magánszemélyeket is, akik Kanadával kívántak üzleti kapcsolatot létesíteni.

Kiváló lehetőséget biztosítunk arra, hogy partnereink alaposan megismerjék a kanadai üzleti kultúrát, és segítségünkkel vállalkozásuk sikeresen felkészülhet a kanadai piacon való megjelenésre.

Kamaránk tagjaként tapasztalt és széleskörű üzleti tudással rendelkező közösségbe léphet, ahol különböző előnyökkel járó szolgáltatások segítik céljainak elérését. Csak néhány programjaink közül: Kereskedelmi Program, szemináriumok, networking, személyre szabott konzultáció.

Az Európai Unió és Kanada közötti szabadkereskedelmi egyezmény aláírása után még több együttműködési lehetőséget látunk a két régió közötti kapcsolatok terén. Úgy véljük, ezen lehetőségek az üzleti, kereskedelmi és baráti kapcsolatokat is előremozdítják majd.

Reméljük, hogy az Ön vállalkozását is tudja majd segíteni a Kamara által kínált támogatás, és lehetőségünk nyílik arra, hogy közösen hozzunk létre egy újabb sikeres kanadai – magyar együttműködést.

Várjuk megtisztelő jelentkezését.

 

Nicholas Sárvári,
Elnök,
Kanadai-Magyar

Kereskedelmi Kamara

 

 

 

 

 MORE ABOUT CCCH

 

News