Rendezvényeink

pic_3579_CCCH_Lobster_dinner2014_by_vdArtphoto_00229

A Kanadai-Magyar Kereskedelmi Kamara nonprofit szervezet, amely a két ország közötti sikeres és gyümölcsöző kapcsolatok kiépítését segíti elő úgy, hogy tagjainak értéknövelt szolgáltatásokat kínál. Ezen felül a Kamara további lehetőségeket ajánl partnereinek saját szervezésű programjain keresztül.

 

Két kiemelkedő eseményünknek is különösen meghatározó eleme, hogy a Tomahawk steak és a homár egyenesen Kanadából érkezik.

NAPTÁR

FOTÓGALÉRIA

Szponzori lehetőségek

Kiemelkedő lehetőséget kínálunk Önnek és vállalkozásának, hogy két kiemelkedő eseményünkön, a Steak BBQ Party-n és az Éves Homár Vacsorán szponzorként jelenjen meg. Prominens társadalmi események lévén, nagyszerű alkalmat teremtünk arra, hogy vállalkozását vagy termékét a nagyközönség megismerje.

 

Szponzorként alkalma nyílik üzleti kapcsolatainak bővítésére, elmélyítésére, valamint módjában áll a vállalkozását, termékét megismertetni a magyar és nemzetközi üzleti körök jeles képviselőivel.

 

Amennyiben hirdetési vagy szponzori lehetőségek iránt érdeklődik, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a events@ccch.hu címen.

pic_3533_CCCH_Lobster_dinner2014_by_vdArtphoto_00152
Lyreco – Nespresso

pic_3517_CCCH_Lobster_dinner2014_by_vdArtphoto_00053
Ital Magyarország Kft.

events3
Box Donut

events4
Brown Forman